2009. március 11., szerda

Lakás vagy étterem?

Mi is ez az egész? Válasz azoknak, akik újonnan keveredtek ide és azoknak, akik már régóta nézelődnek, de nem merik megkérdezni.

Világszerte egyre több ínyenc keresi fel a titkos, csak bennfentesek számára ismert lakáséttermeket vagy a zárt körű vacsorákat, amelyeknek sokszor egy garázs vagy egy galéria ad otthont.

A titkos gasztronómiai szeánszokat sokszor nem hivatásos séfek, hanem főzni szerető műkedvelők rendezik. A klubok magánlakásokat, galériákat, garázsokat választanak helyszínnek, de az is előfordul, hogy egy mezőn állítják fel az asztalokat.

Ezt ugyan nem mi írtuk, nem is hangzik túl jól, de nagyjából ilyesmi. A saját szavainkkal: városi fiatalok, akik szeretnek főzni, meghívnak barátokat, ismerősöket, ismerősök ismerőseit, majd igyekeznek profin fel- és kiszolgálni. Ennyi.


És akkor ezt most kinek? Ha erre az oldalra keveredtél, akkor jó eséllyel ismered valamelyikünket, tehát Neked. Gyere és hozd el a barátaidat és ismerőseidet, ismerd meg mások barátait és ismerőseit, a többit meg bízd ránk!

2 megjegyzés:

Meerkata írta...

Mikor lesz a következő?

Unknown írta...

Mint ahogy a legutóbb is jeleztem, én szívesen jönnék, csak hát akkor épp síeltem, ami nagyobb szerelem, de a szezon elmúltával várom a hasnagyobbítás minden lehetőségét: én az ázsiaira szavaztam!

TM