2010. január 7., csütörtök

2010 az evés éve

Sajnos az oldal arcpirítóan ritkán frissül, de tudjuk ezt be annak, hogy mind a hárman „rendkívül” elfoglalt emberek vagyunk. Azért a Google még mindig minket ad első helyen, ha beírjátok, hogy lakásétterem. ;)

A legfontosabb, hogy idén is igyekszünk minden hónapban összehozni egy vacsorát, és ígérjük (magunknak is), hogy sokkal több kép (esetleg video) lesz majd az oldalon. Várhatóak egyéb újítások is, de ezekről majd később.

Aktuális programjaink:

Kebab&Csevap grill a hóban
Január 17-én (vasárnap) megint grillezni tervezünk a szabadban. Van néhány helyszín a fejünkben, de ha bárkinek bármi ötlete van, ne tartsa magában, írja meg a kommentekben. A címben jelzetteken kívül – mert arról és a szénről mi gondoskodunk kb. 20 főre – nagy szeretettel és bizakodással várjuk, hogy az érkező éhes szájak gazdái hozzanak salátát, kenyeret, forró és kevésbé forró italokat és más sütnivaló dolgokat is magukkal.

A hamar beköszöntő délutáni sötétség miatt vehetjük, sőt vegyük ezt a grillezést vasárnapi ebédnek, így mindenkit bátorítunk, hogy egy adott esetben bőséges reggelit követően már ne nagyon vegyen magához szilárd táplálékot a 12 órakor kezdődő grillezésig.

Bár a sál-sapka-kesztyű trió elengedhetetlen kellékek (még ha anyu nem is szól utánunk az ajtóból), de reményeink szerint az izzó parázs és a forró ital/pálinka biztosítani fogja a megfelelő hőfokot kívül-belül.


2010 első Lakásétterme
Január 31-én (vasárnap) lakáséttermezünk legközelebb. A dátum biztos, a menü még nem, de érdemes néha visszanézni ide, hátha már felkerült. (Persze a levlistára és a Facebookra is feltesszük.)


Éljen a téli grillezés!

ZsTM

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Elöször szeretnék mindenkinek boldog új évet kivánni!Régóta olvaslak benneteket és szeretném megkérdezni hogyan lehet jelentekezni nálatok a programokra?

M írta...

Szia!
Írj nekünk egy mailt és elmondjuk a részleteket.
Üdv:
Marci