2010. május 29., szombat

Lakásétterem a szabadban

Elhatároztuk, hogy kilépünk Zsófi lakásának falai közül, és egy alkalomra kiköltöztetjük a Lakáséttermet a szabadba. Mindent igyekszünk ugyanúgy csinálni mintha benn volnánk, csak épp kinn. Változás még, hogy nem szombat esti vacsora, hanem vasárnap déli ebéd lesz.

A menüterv:
  • Gazpacho
  • Garnélanyárs aiolival és grillezett újburgonyával
  • Pácolt, grillezett bárányborda zöldségekkel, mentapesztóval
  • Epres kosárka
  • Sajtok
Időpont:
2010. június 6. (vasárnap) 13:00

Helyszín:
egyelőre meglepetés (Budán, az biztos)

A résztvevők az ételsorhoz szokás szerint illő borválogatásból kapnak kóstolót, valamint számíthatnak néhány apróbb meglepetésre is a menüben.

Regisztráció:
Jelentkezni e-mailen lehet, ennek határideje 2010. június 3. (csütörtök), 12:00 óra. A jelentkezők közül sorsolunk, a 10 szerencsés nyertest pedig még pénteken értesítjük a részletekről. Az e-mailben adjátok meg, hogy hányan jönnétek. Ha még nem jártatok nálunk és nem ismerjük egymást, kérjük, hogy mutatkozzatok be röviden, írjátok meg hogyan keveredtetek hozzánk, illetve adjatok valamilyen telefonos elérhetőséget is.

Aki utalvánnyal jelentkezik, a regisztrációnál előnyt élvez.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Fantasztikus volt az első igazi nyári vasárnapon a fák alatt, szépen megterített asztal körül, a város(major) közepén, mégis zavartalanul, meghitten beszélgetve... na és a menü! Kezdve a házilag készült frissen sült tortillával és guacamoléval és végezve a lágy kecskesajtos, dióval kísért, meg még háromféle finomsággal tálalt sajttálig! Ami közte volt, azt úgysem lehet elmondani, meg se próbálom. Minden együtt - nagy élmény!