2010. szeptember 29., szerda

Grillcsirke a parton

Meteorológus barátunk tippjének köszönhetően sikerült elkapnunk a nyár legutolsó pillanatait. Köszi Gergő! Őszi napfény, ingujj, családi hangulat, fűben fetrengés, dunai naplemente és persze rengeteg csirke. Erről maradt le, aki kihagyta legutóbbi programunkat. Ja, meg rengeteg kíváncsi külföldiről. Tényleg, külföldieken kívül sétál bárki is a Duna akármelyik belvárosi partszakaszán? Ugye nem?

És mielőtt elfelejtenénk, a jelenlévők szeme láttára bebizonyítottuk, hogy csirkét leginkább kétféle formában érdemes grillezni: combfilé és baconba tekert máj. Egyetlen dolgot bánunk csak, hogy ennek örömére ott helyben nem alakítottuk meg azonnal az MTA Grilltudományi Intézetét. Na majd legközelebb.


Nincsenek megjegyzések: