Az előkészületeket kissé kapkodva tudtuk csak levezényelni, mert késve érkeztünk. Ráadásul a faszén is nehezen akart parázzsá alakulni, később pedig a kis műanyag asztalunk bizonyult szűkösnek. Végül azonban beindult az üzemszerű hűssütés, miközben remek pálinkákkal, isteni salátákkal kényeztettük magunkat.
A teljesség igénye nélkül, nagyjából ezeket ettük.
Húsok:
- kebab (bárány)
- csevap (40% sertés, 40% borjú és 20% bárány keveréke)
- hamburger (volt egy hagyományos és egy speciális verzió is, ez utóbbi feta sajttal volt töltve, fahéjasan fűszerezve)
- sertéstarja
- gombás csirkemell
Saláták és egyebek:
- klasszikus franciasaláta
- curry-s burgonya és alma saláta
- grillezett paprika saláta
- ajvár
- tonhalas tésztasaláta
- káposztasaláta
- citromtorta
Gyertek legközelebb (is)!
A fotókért köszönet Egyed Péternek.
ZSTM
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése