Nézzétek el nekünk, hogy csak most - és most is csak néhány kép erejéig - számolunk be a május eleji grill rendezvényünkről. A mulatság elképesztően nagyon jó volt, ahogy az a képeken is egyértelműen látható.
Zsófi a karajhoz szeletenként egy gerezd fokhagymát összezúzott és annyi tejet öntött hozzá, hogy ellepje, majd ebben érlelte 1 napig. A tarját pedig 1/4 pohár szójaszósz, 1 pohár sör, 1-2 evőkanál barnacukor és 1 teáskanál apró darabokra vágott friss gyömbér keverékében pihentette.
Legközelebb biztosan még tutibb helyen grillezünk, addig is legyetek jók!
csók,
ZSTM
Legközelebb biztosan még tutibb helyen grillezünk, addig is legyetek jók!
csók,
ZSTM
A képekért köszönet Marcellnek!
1 megjegyzés:
mennyire tokeletes helyszin! foleg egy ilyen grillezeshez meg tokeletes!
Megjegyzés küldése