2011. február 15., kedd

Segal-vacsora

Ritkán csinálunk tematikus esteket, most igen, méghozzá Segal Viktor estet.

Azért, mert írt egy szakácskönyvet, amit szeretünk. Ebből fogunk főzni.

Sőt, Zsófit az a megtiszteltetés érte, hogy Viktor kérésére - a könyv elkészülte előtt - tesztelhette az egyik receptet. Ugyanis a cél az volt, hogy minden receptet főzni szerető amatőrök is kipróbáljanak az elkészítés és az alapanyag-beszerzés szempontjából.

Mikor megszületett a fejünkben a Segal-vacsora ötlete, arra gondoltunk, hogy kérünk tőle egy személyes konzultációt. Itt megnézhettek egy rövid részt ebből a találkozóból. A vacsorán pedig majd mesélünk a recept tesztelésről, Segalról, a könyvről, sőt, a videó többi részét is bemutatjuk.




A menü a következő lesz:
  • kakukkfüves padlizsánkrémleves grillezett naranccsal
  • céklás-burgonyás színes gnocchi
  • konfitált kacsacomb petrezselymes-vajas fehérbabbal
  • koriandermagos párolt körte sós karamellával és fűszeres kekszmorzsával
  • csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal és tengeri sóval

Szokásos módon, a megfelelő borválaszték mellett egy kisebb meglepetés fogással is készülünk. Ami pedig újdonság, hogy most egy másik helyszínen leszünk, egy hatalmas és gyönyörű polgári lakásban az Astoria közelében

Időpont:
  • 2011. február 26., szombat, 19:00

Helyszín:
  • új helyszín, az Astoria közelében

Regisztráció:

Jelentkezni e-mailen, 2011. február 23., szerda, 23:59-ig lehet. Az e-mailben adjátok meg, hogy hányan jönnétek. Ha még nem jártatok nálunk és nem ismerjük egymást, kérjük, hogy mutatkozzatok be röviden, írjátok meg hogyan keveredtetek hozzánk, illetve adjatok valamilyen telefonos elérhetőséget is. A jelentkezők közül sorsolunk, a szerencsés nyerteseket pedig még csütörtökön értesítjük a részletekről (aki ezúttal nem jutott be, természetesen annak is írunk). Aki utalvánnyal jelentkezik, az előnyt élvez a regisztrációnál.

Mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak akkor jelentkezzen, ha biztosan el is tud jönni.

Várunk benneteket:
ZsTM

Nincsenek megjegyzések: