Ennyi tányért szolgáltunk fel múlt szombaton szorgos segítőink (Juci, Kati, Peti és Vivi), a fogások megálmódója (Segal Viktor) és nem utolsó sorban a gyöngyörű helyszínünk gazdája (Sári) segítségével. Nagyon hálásak vagyunk nekik, valamint minden kedves vendégünknek, hogy eljöttek és ránk bízták magukat.
Nem is áradozunk tovább, inkább megmutatjuk a vacsora előtt készült videókat, amelyekben Segal Viktor ad tippeket az ételek elkészítéséhez:
Édeskömény- és almasaláta citrusöntettel és pirított dióval
Kakukkfüves padlizsánkrémleves grillezett narancssal
Céklás-burgonyás színes gnocchi
Konfitált kacsacomb petrezselymes-vajas fehérbabbal
Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal és tengeri sóval
És a munka hevében készült néhány fotó:
Legközelebb várhatóan március végén találkozunk, addig is egyetek jókat!
Zsófi, Tomi, Marci
1 megjegyzés:
Szuper volt. Jók vagytok nagyon!
Megjegyzés küldése