2011. március 17., csütörtök

Szuvidolás a Lakásétteremben

Itt a tavasz, rügyeznek a málnabokrok!

Igaz, hogy jelenleg borzasztóan lehangoló az időjárás, de mi mégis kitörő lelkesedéssel vágunk neki a jövő hétnek, hiszen március 26-án (szombaton) ismét megnyitja kapuit a Lakásétterem! Ezen a napon lesz egyébként a Föld Órája, amiről a magunk módján mi is megemlékezünk majd.

A másik ok, amiért nagyon izgatottak vagyunk: lett egy sous-vide gépünk és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek, mi is olyan különleges ebben a technológiában (ez itt a reklám helye).

Menü:
  • házilag füstölt kacsamell salátaágyon
  • sous-vide tojás szarvasgombával
  • céklakrémleves fetával és tengeri rákkal
  • sous-vide narancsos borjúpofa jus-vel, fehérrépás burgonyapürével - (ezt a receptet egyébként egy londoni 2 Michelin-csillagos étteremben, a húsos részlegen dolgozó barátunk osztotta meg velünk)
  • kecskesajtos panna cotta karamellizált fügével

Szokásos módon, a megfelelő borválaszték mellett egy kisebb meglepetés fogással is készülünk.

Időpont:
  • 2011. március 26. (szombat)

Helyszín:
  • Sárinál, egy Ybl-ház első emeleti polgári lakásában.

Regisztráció:
Jelentkezni e-mailen, 2011. március 22. (kedd) 23:59-ig lehet. Az e-mailben adjátok meg, hogy hányan jönnétek. Ha még nem jártatok nálunk és nem ismerjük egymást, kérjük, hogy mutatkozzatok be röviden, írjátok meg, hogyan keveredtetek hozzánk, illetve adjatok valamilyen telefonos elérhetőséget is. A jelentkezők közül sorsolunk, a szerencsés nyerteseket pedig még csütörtökön értesítjük a részletekről (aki ezúttal nem jutott be, természetesen annak is írunk). Aki utalvánnyal jelentkezik, az előnyt élvez a regisztrációnál.

Mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak akkor jelentkezzen, ha biztosan el is tud jönni.

Várunk benneteket:
ZsTM

1 megjegyzés:

Unknown írta...

egy nagy borond szakacskonyvet es receptet (japantol hazaig) hozok nektek; mar ossze van csomagolva

majd tarthattok egyszer egy emlekfozest Eva tiszteletere

addig is jo fozocskezest

wtamas