2012. január 18., szerda

Felminősítették a Lakáséttermet!

Tegnap piaczárás után érkezett a hír, miszerint a European Private Dining Institution (EPDI) a tavalyi évi teljesítményünk alapján rendkívül pozitív várakozásokkal vett fel minket a figyelőlistájára. Ez azt jelenti, hogy minden esélyünk megvan arra, hogy az idei év első negyedévében Európa legjobb lakáséttermeinek versenyében a három fokhagymagerezd ('melegen ajánlott') kategóriát kihagyva egyből két szinttel magasabban, az öt fokhagymagerezd ('kihagyhatatlan') kategóriában debütáljunk. A felminősítés váratlanul ért minket is, de nagyon örülünk neki, hiszen a mögöttünk álló év rengeteg elégedett vendéget és lelkes Facebook rajongót hozott számunkra. Így tehát bizakodva és új kihívásokat keresve vágunk neki a 2012-es évnek, amelyet egy évértékelő beszéd keretében az alábbi Lakásétterem menüvel nyitunk:

  • Grissini kétféle mártogatóval
  • Vöröstonhal falatok
  • Francia hagymaleves extra
  • Burgundi marha sous vide zöldséggel és krumplipürével
  • Flódni pohárban

Az ételekhez illő alkoholos italválaszték mellett apró meglepetésre is számíthattok a menüben.

Időpont:
  • 2012. január 28., szombat

Helyszín:
  • egy gyönyörű polgári lakásban, az Astoria közelében

Regisztráció:
Jelentkezni e-mailen, 2012. január 25., szerda délig, azaz 12:00 óráig lehet. Az e-mailben adjátok meg, hogy hányan jönnétek. Ha még nem jártatok nálunk és nem ismerjük egymást, kérjük, hogy mutatkozzatok be röviden, írjátok meg, hogyan keveredtetek hozzánk, illetve adjatok valamilyen telefonos elérhetőséget is. A jelentkezők közül sorsolunk, a szerencsés nyerteseket pedig még csütörtökön értesítjük a részletekről (aki ezúttal nem jutott be, természetesen annak is írunk). Aki utalvánnyal jelentkezik, az előnyt élvez a regisztrációnál, tehát érdemes nekünk ezt előre jelezni.

Mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak akkor jelentkezzen, ha a fenti időpontban biztosan el is tud jönni!

üdv,
Zsófi, Tomi, Marci

1 megjegyzés:

Balás Eszter írta...

Gratulálok a minősítéshez.
Ráérnék szombaton, de kudarckerülő vagyok, nem bírom, ha visszautasítanak, ezért nem jelentkezem. Nekem a sorsolás nem tetszik.
További sok sikert.
Eszter