Kik vagyunk?Zsófi - Úgy tartja, az vagy, amit megeszel. Összetartja a fiúkat. Ha kell megterít helyettük, figyel, hogy ne sózzák el az ételt, vagy a körmükre néz bevásárlás közben, próbál rendszert csinálni a néha eluralkodó káoszból. Specialitásai a desszertek, nem hajlandó gombához nyúlni, szereti a színeket és a fülbevalókat. Rendes foglalkozása televíziós szerkesztő.


Tomi - Érzéssel főz, nem ismeri a hivatalos mértékegységeket, recepteket pedig elvből nem használ. Meggyőződése, hogy kellő alázattal és egy öntöttvas serpenyővel bármilyen húst képes elkészíteni. Mellékesen, még soha életében nem ivott kávét, és a legtöbb gyümölcstől is távolságot tart. Civilben piackutató.


Marci - Marci precizitása nem ismer határokat, ezért grammra kiméri még a csipet sót is. Nagyon fontos neki az ízek harmóniája, a menük ritmusa. Imádja a húst, a kakaót és a tengeri herkentyűket. Kritikus lélek, de a szíve aranyból. A papája a vendéglátásban kezdte és az oktatásban kötött ki, Marci az oktatásban kezdte.