Mi az a lakásétterem?

Mi is ez az egész? Válasz azoknak, akik újonnan keveredtek ide és azoknak, akik már régóta nézelődnek, de nem merik megkérdezni.

Világszerte egyre több ínyenc keresi fel a titkos, csak bennfentesek számára ismert lakáséttermeket vagy a zárt körű vacsorákat, amelyeknek sokszor egy garázs vagy egy galéria ad otthont.

A titkos gasztronómiai szeánszokat sokszor nem hivatásos séfek, hanem főzni szerető műkedvelők rendezik. A klubok magánlakásokat, galériákat, garázsokat választanak helyszínnek, de az is előfordul, hogy egy mezőn állítják fel az asztalokat.

Ezt ugyan nem mi írtuk, nem is hangzik túl jól, de nagyjából ilyesmi. A saját szavainkkal: városi fiatalok, akik szeretnek főzni, meghívnak barátokat, ismerősöket, ismerősök ismerőseit, majd igyekeznek profin fel- és kiszolgálni. Ennyi.


És akkor ezt most kinek? Ha erre az oldalra keveredtél, akkor jó eséllyel ismered valamelyikünket, tehát Neked. Gyere és hozd el a barátaidat és ismerőseidet, ismerd meg mások barátait és ismerőseit, a többit meg bízd ránk!