2009. március 11., szerda
A Borjú
Előétel:
Mini pizza három színben (spenótos-fenyőmagos, kecskesajtos-hagymás, paradicsomos-mozzarellás)
Főétel:
Ossobuco (borjúlábszár) sáfrányos-velős rizottóval és zöldségpürével
Desszert:
Baileys panna cotta eperszósszal
Borok az előételhez:
Mátrai olaszrizling, Ákos pince, 2006
Villányi rosé, Heumann pince, 2007
Borok a főételhez:
Egri pinot noir, Dula pincészet, 2003
Szekszárdi merlot, Németh pincészet, 2006
Desszertbor:
Tokaji fordítás, Göncöl pincészet, 2000
Ráadás: Borovička, Baileys
dátum: 2009. március 7. (szombat), 18:00
résztvevők: 10 fő
hozzájárulás: 3700 Ft/fő
Címkék:
archívum,
harmadik főzés,
mini pizza,
olasz,
ossobuco,
panna cotta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Izgatottan vártam az estét. Sokmindenben más volt, mit képzeltem, mégis fantasztikus volt!
A menü is kiváló, profi volt, de a hangulat, a minden mesterkéltég nélküli, őszinte beszélgetés első látásra, tulajdonképpen vadidegen emberekkel, - nekem ez volt a legnagyobb élmény. Már sok embernek ajánlottalak Benneteket, Zsófi-Marci_Tomi!!!
Mindig megyek, ha tudok!
Balás Eszter
en fantasztikusan ereztem magam. nagyon finom volt minden, a tarsasag pedig roppant kellemes. a makszemek ize a bailey's-es pannacotta melletti lekvarban pedig talan a vacsora egyik legmeglepobb elmenye volt. eloszor ereztem azt, hogy a makbol mas izt is ki lehet hozni, mint amilyen a megszokott beijgliben szokott lenni:) remelem a kovetkezon is reszt vehetek, de elotte lemeoztathatom a bedobando temamat:)
orsi
Megjegyzés küldése