2010. október 6., szerda

Rendhagyó és hagyományteremtő Lakásétterem

Sokan írtátok, hogy túl ritkán rendezünk Lakáséttermet, és amikor van, akkor is nehéz bejutni. Ezért úgy határoztunk, hogy a következő alkalommal kicsit változtatunk. Egyrészt többféle étel lesz, másrészt több vendégnek adunk lehetőséget megkóstolni a finomságokat. Így nem egy hagyományos ültetett vacsorát szervezünk, hanem egy kicsit lazább, több résztvevős brunch-vacsorát, vagy valami hasonlót.

Lesz minden a friss töpörtyűtől és lazactatártól kezdve a különleges tökfőzeléken és indiai dhalon át egészen a lekváros kifliig és „pumpkin pie”-ig. A kb. 10-15 féle fogás mellett friss limonádéval és még frissebb sangriával várjuk az érdeklődőket. Vega barátainkra is számítunk, ill. igény esetén gyerek- és kisbabamenüről is gondoskodunk.

Időpont:
  • 2010. október 16. (szombat), 14:00 – 18:00-ig lehet érkezni
Helyszín:
  • Zsófinál
Regisztráció:
  • A részvételt október 14. (csütörtök), 12:00-ig kérjük visszajelezni e-mailen. A regisztráció feltétele a részvételnek, hisz nagyon fontos tudnunk, hogy hány főre számíthatunk, mert a bevásárlást is aszerint intézzük. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak akkor jelentkezzen, ha biztosan el is tud jönni. Köszi! :)
A jelentkezőknek e-mailen megküldjük a helyszín pontos koordinátáit, a tervezett menüt, valamint az ételekhez/italokhoz történő hozzájárulás mértékét.

Ha beválik, máskor is rendezünk ilyet, szóval gyertek!

ZsTM

Nincsenek megjegyzések: