2012. október 18., csütörtök

Bors-vacsora a Lakásétteremben

Pár nappal ezelőtt kedves barátaink, a Fűszerész csapatának jóvoltából volt alkalmunk megkóstolni nagyjából 15-féle borsot. Volt közöttük gömbölyű és hosszúkás, csipős és savanyú, citrusos és erős, fekete és színes. Arra gondoltunk, hogy elhozzuk nektek a borsokat és a Fűszerészeket is, egyrészt hogy tüsszögjetek kicsit ti is, másrészt azzal a szándékkal, hogy az őszi szezon indításaként pucoljuk ki együtt a rossz szellemeket magunkból, meg persze a Lakásétteremből is.

Mint minden illatos és fűszeres növény, így a bors is — a hiedelem szerint — megvédte az embert a gonosz szellemektől. Ez a szellemi erő az ősi kultúrák emberének nélkülözhetetlen szükséglete volt. Csak segítségével tudott harcba szállni földöntúli ellenségeivel. (forrás)

Szóval tartsatok velünk egy izgalmas, színes és illatos vacsorára, ahol a bor és a bors mellett még borscs is lesz a menüben, így esélyt sem adunk a rossz szellemeknek.

  • Borscs marhapofával
  • Langyos sertésszűz vaníliás-zöldborsos-kókusztejes sütőtök kockákkal
  • Bárányborda vadborssal, rozmaringos-szecsuáni borsos krumplipürével, salátával
  • Kecskesajtos joghurtkrém Selim borsos szilvával
  • Hosszúborsos csokoládé ganache

Sőt, mindezek mellett welcome bors-kóstolóra és extra őszi italokra is számíthattok a menüben.

Időpont:
  • 2012. október 27., szombat (munkanap)

Helyszín:
  • egy gyönyörű polgári lakásban, az Astoria közelében

Regisztráció:
Jelentkezni e-mailen, 2012. október 24., szerda délig, azaz 12:00 óráig lehet. Az e-mailben adjátok meg, hogy hányan jönnétek. Ha még nem jártatok nálunk és nem ismerjük egymást, kérjük, hogy mutatkozzatok be röviden, írjátok meg, hogyan keveredtetek hozzánk, illetve adjatok valamilyen telefonos elérhetőséget is. A jelentkezők közül sorsolunk, a szerencsés nyerteseket pedig még csütörtökön értesítjük a részletekről (aki ezúttal nem jutott be, természetesen annak is írunk). Aki utalvánnyal jelentkezik, az előnyt élvez a regisztrációnál, tehát érdemes nekünk ezt előre jelezni.

Mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak akkor jelentkezzen, ha a fenti időpontban biztosan el is tud jönni!

üdv,
A bors őrmesterek

Nincsenek megjegyzések: