
Kicsit késve ugyan, de végre néhány képpel is be tudunk számolni a két héttel ezelőtti szabadtéri grillezésről. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a csípős idő ellenére eljött és étellel-itallal, vagy csak a társaságával hozzájárult az eseményhez. Összesen kb. 50-60-an fordultatok meg a helyen, a csoportkép (legalul) ebből a szempontból csalóka, mert csak a legkitartóbb 37+1 főt ábrázolja.

Az előkészületeket kissé kapkodva tudtuk csak levezényelni, mert késve érkeztünk. Ráadásul a faszén is nehezen akart parázzsá alakulni, később pedig a kis műanyag asztalunk bizonyult szűkösnek. Végül azonban beindult az üzemszerű hűssütés, miközben remek pálinkákkal, isteni salátákkal kényeztettük magunkat.

A teljesség igénye nélkül, nagyjából ezeket ettük.
Húsok:

- kebab (bárány)
- csevap (40% sertés, 40% borjú és 20% bárány keveréke)
- hamburger (volt egy hagyományos és egy speciális verzió is, ez utóbbi feta sajttal volt töltve, fahéjasan fűszerezve)
- sertéstarja
- gombás csirkemell
Saláták és egyebek:

- klasszikus franciasaláta
- curry-s burgonya és alma saláta
- grillezett paprika saláta
- ajvár
- tonhalas tésztasaláta
- káposztasaláta
- citromtorta
Gyertek legközelebb (is)!
A fotókért köszönet Egyed Péternek.ZSTM
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése